L' agència AFIC >> Salutacions des de la alcaldia

L'activitat comercial de Castelló de la Plana ha contribuït a configurar la ciutat que hui tenim, atractiva i vital, mitjançant el seu treball del dia a dia: generant riquesa i ocupació, oferint un servei eficaç als ciutadans i adaptant-se contínuament a les seues necessitats, i en definitiva, millorant la qualitat de vida de tots els ciutadans.

El comerç ha de continuar mantenint la seua essència i les seues principals virtuts, com són la proximitat i l'atenció personalitzada, però també ha de saber innovar i aprofitar-se de les noves formes de comunicació i de les noves tecnologies. Per això, des de la Regidoria de Comerç es vol donar a conéixer aquesta nova pàgina web, “Portal del Comerciant de Castelló”, dins de la Xarxa AFIC, en la qual té cabuda tot el comerç de Castelló.

Es tracta d'una nova eina que aprofita les possibilitats i l'impacte de les noves formes de comunicació i que pretén posar a la seua disposició una àmplia informació comercial que pot ser de gran utilitat per a tota la ciutadania. Un lloc on recollir, a més, les opinions, suggeriments inquietuds tant de comerciants, com de clients.

La posada en marxa del “Portal del Comerciant de Castelló” suposa, sens dubte, un pas molt important en el nostre objectiu d'impulsar el comerç de la nostra ciutat. Un comerç modern i atractiu, que es dóna a conéixer a través dels canals més efectius i de major actualitat com és Internet.

Aquest nou espai ve a reforçar la visibilitat i la importància de l'activitat comercial a la nostra ciutat. Un sector que compta amb tot el suport de l'Ajuntament de Castelló i que està d'enhorabona per la posada en marxa d'aquest nou “Portal del Comerciant de Castelló”.

Els nostres serveis

Novedades

Actualitat Notícies

Calendari comercial

Esdeveniment comercial
Festiu hàbil per a la pràctica comercial
Level AA conformance,W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Ajuntament de Castelló - Conselleria d'Innovació, Industria, Comerç i Turisme